Mijn favorieten

Probeer het eens

 

Probeer de dienstverlening van Makelaardij Zuidhorn 3 maanden GRATIS uit! Plannen om je woning te verkopen? Maak kennis met onze dienstverlening middels ons "Probeer het eens" pakket!

Vaak worden er al kosten gemaakt wanneer je je woning wilt verkopen voordat de woning is aangemeld op de diverse sites. Met het pakket 'Probeer het eens" kun je 3 maanden lang volledig van de dienstverlening van Makelaardij Zuidhorn gebruik maken en je woning aanbieden. Is de woning na deze periode nog niet verkocht en wil je stoppen met de verkoop? Dan kun je zonder kosten de opdracht intrekken.

De makelaar brengt vaak al kosten in rekening voordat hij of zij actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken krijgen met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat moet toch anders kunnen? Wij vinden dat je bij de verkoop van jouw huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom hebben wij het pakket "Probeer het eens" samengesteld. Met dit pakket probeer jij de volledige dienstverlening van Makelaardij Zuidhorn de eerste 3 maanden GRATIS uit.
Is de woning naar 3 maanden nog niet verkocht? Dan gaan we graag met jou aan tafel zitten om het traject te evalueren. Bevalt onze dienstverlening jou niet dan kun je dan aangeven om te stoppen en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Wat kun je verwachten van het pakket "Probeer het eens"?

Vanaf het moment dat jij je huis bij Makelaardij Zuidhorn in de verkoop gaat zetten met het pakket "Probeer het eens", starten wij actief met de verkoop van jouw woning. We melden de woning compleet aan met het volledige verkooppakket. En natuurlijk ontvang je in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Meer weten? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Probeer het eens" met Makelaardij Zuidhorn

Neem contact met ons op via onderstaand formulier en "Probeer het eens". Wij geven binnen 1 werkdag een reactie via telefoon of mail. Wil je graag direct een afspraak maken of heb je een dringende vraag? Bel dan meteen naar kantoor via 0594-503233.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring