Mijn favorieten

Makelaar Uithuizen


Jouw makelaar in Uithuizen
Ben je opzoek naar een makelaar in Uithuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in de regio Uithuizen hebben wij al vele klanten mogen helpen met de koop of verkoop van hun huis in Uithuizen.


Het dagelijkse leven in Uithuizen
Op 30 minuten gelegen vanaf ons kantoor in Zuidhorn ligt het prachtige dorp Uithuizen. Uithuizen telt bijna 5.500 inwoners, wat Uithuizen één van de grotere dorpen in het noorden van Groningen maakt. Door de noordelijke ligging in de provincie Groningen is Uithuizen gebouwd op wierden. Hierdoor wordt Uithuizen omringd door mooie natuurlandschappen waardoorheen verschillende wandelroutes lopen, en grenst het dorp aan de Waddenzee. Verder beschikt Uithuizen over een uitgebreid verenigingsleven, waaronder een voetbalvereniging en diverse muziekverenigingen. Daarnaast zijn er in Uithuizen een groot aantal voorzieningen gevestigd, waaronder meerdere scholen, supermarkten, een treinstation en een huisartsenpost. Ook de gemeente is zichtbaar actief in Uithuizen. Zo wordt in het dorpscentrum het plein 'De Blink' omgebouwd tot een kleine haven, waardoor bootjes kunnen aanmeren in het vernieuwde winkelgebied.Makelaardij Zuidhorn helpt jou met de (ver)koop van jouw huis in Uithuizen
Wil jij je huis verkopen in Uithuizen? Of ben je juist op zoek naar een aankoopmakelaar in Uithuizen? Wij staan altijd voor jou klaar. Buiten onze brede kennis en ervaring in het Westerkwartier en Noord-Groningen, zijn wij sinds januari 2019 eigenaar van makelaardij Bruintjes en Keurentjes in Loppersum, Winsum en Bedum. Met deze overname kregen wij beschikking over het uitgebreide netwerk van Bruintes en Keurentjes, wat wij graag gebruiken om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Contact opnemen
Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op. Wij geven binnen 1 werkdag een reactie via telefoon of e-mail. Bellen kan natuurlijk ook: 0594-503233.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring