Mijn favorieten

Makelaar MarumJouw makelaar in Marum
Vanuit ons kantoor in Zuidhorn helpen we klanten in vrijwel de gehele provincie Groningen. Zoek je een makelaar in Marum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 12 jaar actief als makelaar in het Westerkwartier en hebben vele klanten mogen helpen met het kopen of verkopen van hun huis in Marum.


Het dorpsleven van Marum
Vanuit ons kantoor in Zuidhorn staan wij binnen 20 minuten in het prachtige dorpscentrum van Marum. Er wonen bijna 6.000 mensen in Marum en het is daarmee één van de grotere dorpen in het Westerkwartier. De meeste inwoners van Marum zijn forensen en werken in de stad Groningen. Voor het sociale leven en voorzieningen hoeft men het dorp echter niet uit. Marum kent een bloeiend verenigingsleven en een breed scala aan voorzieningen, zoals scholen, supermarkten en een huisartsenpraktijk.


Jouw huis in Marum (ver)koop je via Makelaardij Zuidhorn
Je huis verkopen in Marum? Of zoek je een aankoopmakelaar in Marum? Maak dan gebruik van onze brede ervaring in het Westerkwartier. Naast deze ervaring hebben wij per januari 2019 Bruintjes en Keurentjes in Winsum, Bedum en Loppersum overgenomen. Ook het netwerk vanuit die kantoren zetten we graag in om onze klanten optimaal van dienst te zijn.


Contact opnemen
Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op. Wij geven binnen 1 werkdag een reactie via telefoon of e-mail. Bellen kan natuurlijk ook: 0594-503233.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring