Mijn favorieten

Aankoop


 

Huis kopen in de regio Zuidhorn? 
Met de gedreven aankoopmakelaar vind je jouw woning in Noord-Groningen of het Westerkwartier


Vaak heb je geen of weinig ervaring met het kopen van een huis. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen, maar ook zeker niet achter het net vissen. Wat moet het startbod zijn? Wanneer ben je in onderhandeling? Vragen waarmee een aankoopmakelaar jou kan helpen. Wist je bijvoorbeeld dat de verkoper niet aansprakelijk is voor zichtbare gebreken? Jij, als koper, hebt namelijk een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat je de staat van de woning dient te onderzoeken, zodat je achteraf geen ongewenste verrassingen aantreft. Makelaardij Zuidhorn gaat altijd op tweede bezichtiging en signaleert mogelijke bouwkundige gebreken. Wij ondersteunen jou tijdens het kopen van een huis in Noord-Groningen en het Westerkwartier.


Woonwensgesprek

Het kopen van een huis in Groningen heeft voor iedereen een andere reden. Wij starten met een vrijblijvend woonwensgesprek waarin we jouw situatie bespreken en mogelijkheden op een rij zetten. Na dit gesprek weet jij hoe onze dienstverlening en het aankoopproces in elkaar steekt. En nog belangrijker, of wij bij jou passen!


 


Een aankoopmakelaar bespaart jouw tijd, geld en zorgen

Hoe Makelaardij Zuidhorn dit doet? Wij:

 

  • Zijn deskundig en hebben jarenlange kennis van de Groningse woningmarkt; 
  • Weten de échte marktwaarde van elk huis; 
  • Besparen jou tijd en kosten door een scherpe onderhandeling en het doen van de tweede bezichtiging;
  • Adviseren en onderhandelen over de koopvoorwaarden;
  • Voorzien jou van essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, Vereniging van Eigenaars, bouwkundige staat;
  • Verzorgen de inspectie en de juridische controle van het koopcontract. 
  • Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
     
Aankoopadvies aanvragen

In dit eerste gratis gesprek, bedoeld om kennis met elkaar te maken, geven wij meer informatie over onze aankoopbegeleiding, brengen we jouw situatie in kaart en adviseren wij je over jouw aankoopmogelijkheden. 

Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij bellen je z.s.m. terug om een afspraak in te plannen of jouw vragen te beantwoorden.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring